Workshops

Workshops

Professionele Slackline Workshop

Heb je interesse, neem dan contact op met ons op via het contactformulier

Workshops

Onze workshops geven iedereen een succeservaring. De instructeurs vinden het niet alleen leuk om zelf te slacklinen, maar vooral ook om het op anderen over te brengen. De workshops zijn zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen en op het eigen niveau uitgedaagd wordt. In een workshop leer je alles wat je moet weten over slacklinen. We helpen je graag met je eerste tricks, zoals een drop-knee of draaien op de slackline. 

Demonstraties

Naast workshops verzorgen we ook demonstraties voor festivals, evenementen of televisie optredens. We hebben een team van slackliners die op het hoogste niveau slacklinen. Een demonstratie duur ca. 15 minuten en kan gecombineerd worden met de mogelijkheid om zelf het slacklinen te ervaren.

Sportieve evenementen

Organiseert u een sportief evenement? Dan is slacklinen een interessante aanvulling. Een nieuwe sport die voor jong en oud uitdagend is.

Lessenserie slackline voor onderwijs

Wij hebben veel ervaring in het aanbieden van slackline lessen. We bieden lessen aan voor alle leeftijden, zowel voor het primair-, voortgezet- als beroepsonderwijs. Onze ervaring is dat leerlingen zeer gemotiveerd zijn in deze lessen en dat hun vaardigheid op het gebied van balanceren na een aantal weken al sterk is gegroeid is. Het is ook mogelijk om op 1 dag voor diverse groepen een introductieles slackline te geven. De lessen kunnen zowel buiten als in de gymzaal worden gegeven.

Training voor professionals

We bieden trainingen voor professionals die slacklinen als ondersteunende component in hun programma willen opnemen.
Bijvoorbeeld als extra training bij klimmen, schaatsen, kayaken of skie├źn. Voor BSO's en scholen kan het ook interessant zijn om deze uitdagende activiteit aan het programma toe te voegen. 
In de training wordt de basis van het slacklinen aangeleerd en wordt er aandacht besteed aan de didactiek van slacklinen.

We can't find products matching the selection.