TreeSling 5m

TreeSling 5m

TreeSling 2.4m

Deze treesling is speciaal ontwikkeld voor het slacklinen. Hij is makkelijk in lengte verstelbaar, extra breed om de bomen niet te beschadigen en 250% lichter dan een standaard industriële sling. Ook beschikbaar in een lengte van 5m!

was €12.95 Special Price €8.95
Availability: In stock
SKU
TRSL-2-4m

Onze eigen treesling is speciaal ontwikkeld als de beste mogelijkheid om je slacklines mee te verankeren. De treesling is makkelijk verstelbaar in lengtes tussen de 30 en 240 centimeter. Hierdoor kan je je sling aan de boom bevestigen zonder dat deze naar beneden glijdt. Het brede oppervlak van 5 centimeter zorgt ervoor dat de sling geen beschadigingen aanbrengt op de boom. Klittenband stroken op de treesling plakken de sling vast op de boombeschermer. Zelfs op de dikste bomen blijft je sling op zijn plek! De treesling is tevens 250% lichter dan de standaard industriële slings. Alles bij elkaar is deze treesling de meest veelzijdige, lichtste en makkelijk bruikbare sling om je slacklines mee te bevestigen!

Ook beschikbaar in een lengte van 5m. Het is mogelijk om treeslings aan elkaar te bevestigen om grotere bomen te gebruiken

Eigenschappen

  • Makkelijk verstelbaar in lengtes tussen 30 and 240cm
  • Breed oppervlakte om de boom niet te beschadigen
  • Klittebandstrook om de sling te bevestigen aan de boombeschermer
  • 250% lichter dan standaard industriële slings
  • Minimale breeksterkte (MBS) 30kN

Inhoud

  • 2.4m Treesling
Write Your Own Review
You're reviewing:TreeSling 2.4m