Indoor set 3

Indoor set 3

WallMount «FLAT-1»

WallMount «FLAT-1»

Indoor set 4

«Indoor set 4», Ideaal voor grote klassen of als slacklinen een groot onderdeel binnen de les is. Met deze set kan je makkelijk 10 oefensituaties creëren.

€2,099.00
Availability: In stock
SKU
INDO-4

«Indoor set 4» 

Ideaal voor grote klassen of als slacklinen een groot onderdeel binnen de les is. Met deze set kan je makkelijk 10 oefensituaties creëren door de lijn op te splitsen middels kastkoppen of banken, Deze zet bied de meeste veelzijdigheid!
De set bestaat uit de volgende producten:  

  • 4 x Slackline palen met SafetyCap
  • 5 x Slackline met V-Loop (Lengte 15m, Breedte: 3.7cm)
  • 5 x PowerRatchet
  • 5 x LineSlider > ter bescherming van lijn en kast of bank
  • Handleiding (pdf)
  • Gratis lesmateriaal (pdf)

Na de bestelling
Aangezien er allerlei verschillende soorten grondpotten zijn zullen we na de aankoop zo snel mogelijk contact met u opnemen om passende slackline palen op te sturen.

Waarom deze set?

Eenvoudige opbouw

Dankzij de V-loop kan de slackline of de ratel gemakkelijk aan de paal worden vastgemaakt. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Er wordt al vele jaren gebruik van gemaakt op Zwitserse, Nederlandse en Duitse scholen.

Voordeel van de V-Loop:

  • Geen extra ankersling nodig
  • Nooit een scheve slackline
  • De ratel hangt dichtbij de paal à Bij andere slacklines hangt de ratel bijna halverwege de lijn. Dit maakt de lijn moeilijker en onveiliger.

Maximaal gebruiksgemak
De set is zeer gemakkelijk op te zetten, zo eenvoudig dat ook basisschool leerlingen kunnen helpen met het klaarzetten. Iedereen die in het Lichamelijk Onderwijs, zal het gemakkelijke opzetten waarderen.

SafetyCap
Veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom heeft SLACKTIVITY een veiligheidsafdekking voor de slackline palen ontwikkeld. Bij een val op de paal wordt de impact verzacht door vervorming van het plastic deksel.

LineSlider
Voor slackline-beginners en vooral voor kinderen is het belangrijk dat de slacklines worden opgezet met een lengte van slechts 3-4m. Omdat de afstand in gymzalen, bijvoorbeeld tussen de grondpotten voor volleybalpalen, niet vrij te kiezen is, kan de slackline worden verdeeld met behulp van een kast of een bank. Het gebruik van de LineSlider voorkomt directe wrijving op de bank of kast. Waardoor zowel kast/bank als de slackline langer mee zullen gaan.

Outdoor uitbreiding
Met de Outdooruitbreiding kan er ook gebruik gemaakt worden van de slackline buiten! Met boombescherming, slings en carabiners ben je voorzien. 

Workshop?

Bij de aanschaf van deze set is het ook mogelijk om direct een workshop te boeken inclusief bezorging. Er is keuze uit een workshop van 60 min. voor leerlingen of een scholing voor docenten van 90 min. waarin de basis van het slacklinen in het onderwijs word behandeld. 
Indien er geen interresse is in een workshop zullen de palen worden opgestuurd middels de post. Door de grote en het gewicht van de set zullen er meerdere pakketen worden verstuurd en extra verzendkosten in rekening worden gebracht.

Geen of weinig potten in de zaal?

Wij helpen graag om sets samen te stellen die afwijken van de standaard. Is de gymzaal wat anders, of zijn er bijvoorbeeld geen potten aanwezig? Wij denken graag met u mee om slacklinen ook in uw gymzaal mogelijk te maken.

Write Your Own Review
You're reviewing:Indoor set 4