WallMount set «FLAT-1 dual»

WallMount set «FLAT-1 dual»

Line Slider

Line Slider

Indoor set 2

«Indoor set 2», ideaal voor kleine klassen of als het slacklinen een klein onderdeel in de les is.

€850.00
Availability: In stock
SKU
INDO-2

Indoor set 2

Ideaal voor kleine klassen of als het slacklinen een klein onderdeel in de les is.
De set bestaat uit de volgende producten:  

  • 2 x Slackline palen met SafetyCap
  • 1 x Slackline met V-Loop (Lengte 15m, Breedte: 3.7cm)
  • 1 x PowerRatchet
  • 1 x LineSlider > ter bescherming van lijn en kast of bank
  • Handleiding (pdf)
  • Gratis lesmateriaal (pdf)

Na de bestelling

Aangezien er allerlei verschillende soorten grondpotten zijn zullen we na de aankoop zo snel mogelijk contact met u opnemen om passende slackline palen op te sturen.

Waarom deze set?

Eenvoudige opbouw

Dankzij de V-loop kan de slackline of de ratel gemakkelijk aan de paal worden vastgemaakt. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Er wordt al vele jaren gebruik van gemaakt op Zwitserse, Nederlandse en Duitse scholen.

Voordeel van de V-Loop:

  • Geen extra ankersling nodig
  • Nooit een scheve slackline
  • De ratel hangt dichtbij de paal à Bij andere slacklines hangt de ratel bijna halverwege de lijn. Dit maakt de lijn moeilijker en onveiliger.

Maximaal gebruiksgemak

De set is zeer gemakkelijk op te zetten, zo eenvoudig dat ook basisschool leerlingen kunnen helpen met het klaarzetten. Iedereen die in het Lichamelijk Onderwijs, zal het gemakkelijke opzetten waarderen.

SafetyCap

Veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom heeft SLACKTIVITY een veiligheidsafdekking voor de slackline palen ontwikkeld. Bij een val op de paal wordt de impact verzacht door vervorming van het plastic deksel.

LineSlider

Voor slackline-beginners en vooral voor kinderen is het belangrijk dat de slacklines worden opgezet met een lengte van slechts 3-4m. Omdat de afstand in gymzalen, bijvoorbeeld tussen de grondpotten voor volleybalpalen, niet vrij te kiezen is, kan de slackline worden verdeeld met behulp van een kast of een bank. Het gebruik van de LineSlider voorkomt directe wrijving op de bank of kast. Waardoor zowel kast/bank als de slackline langer mee zullen gaan.

Geen of weinig potten in de zaal?

Wij helpen graag om sets samen te stellen die afwijken van de standaard. Is de gymzaal wat anders, of zijn er bijvoorbeeld geen potten aanwezig? Wij denken graag met u mee om slacklinen ook in uw gymzaal mogelijk te maken.

Write Your Own Review
You're reviewing:Indoor set 2