Shows

Spectaculaire Demo’s, shows en stunts

Een opening van een gebouw of evenement, een show bij uw bedrijf? Wij vertegenwoordigen professionele slackliners uit binnen- en buitenland. Een slackline-demo is altijd een spektakel!

Jumpline

Jumpline is de meest dynamische vorm van slacklinen. Een jumpliner springt op en neer, maakt salto’s en andere tricks op de slackline. De jumpline is ongeveer 20m lang en schouderhoogte. Het publiek kan er dicht rond staan. In onze show betrekken we het publiek! Wie durft er onder de slackline te liggen terwijl de slackliners hun tricks uitvoeren? Enkele van onze performers: Jonas Konijnenberg (NL), Daan Nieuwenhuis (NL) en Lyell Grunberg (CH)

Highline

Highline is de meest spectaculaire vorm van slacklinen. De Highliner loopt hoog boven de grond, bijvoorbeeld tussen twee gebouwen, over de slackline. De slackline kan van 20 tot zelfs 500 meter lang zijn. Teamlid Samuel Volery (Zwitserland) liep het wereldrecord highlinen met een lengte van maar liefst 1,8 km. We werken samen met het Nederlandse slackline team “Dreamwalkers” . Deze performers behoren tot de absolute wereldtop!

Rodeo

Rode-surfline is een bijzondere, ‘oldskool’ vorm van slacklinen. De slackliner loopt en surft zijwaarts over de slackline. Het is bijna surrealistisch hoe de slackliner gebalanceert blijft terwijl hij de gekste dingen doet. Wij hebben hier een grote specialist voor in huis; Sebastian Gum Chung (USA).