Slackline-Set Allround-4

Allround

Outdoor Slackline Paal «FIX»

Slackline zonder bomen vast met SLACKTIVITY slackline-palen. Eenvoudige installatie met weinig beton. Verschillende slacklines kunnen aan dezelfde paal worden gehangen.

As low as €399.00 was €399.00
Availability: In stock
SKU
FIX-CON-NL

Slackline Palen voor buitengebruik

Deze palen zijn bedoeld voor permanente verankering in een park of bij een speeltuin. De palen worden geinstalleerd in een betonnen fundering. Ideaal wanneer er geen bomen beschikbaar zijn of wanneer slacklinen aan bomen niet toegestaan is. 

De palen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde slackliners. De maximumhoogte is 60 centimeter. Het is mogelijk om meerdere slacklines aan één paal te monteren. De aanbevolen lengte tussen de palen is 3 tot 12 meter.  

Slackline met v-loop

De slackline kan snel en gemakkelijk aan de paal worden bevestigd dankzij de V-Loop. Ook blijft deze daardoor keurig recht op z'n plaats. De ratel zit direct tegen de paal aan zodat deze slackliners niet hindert. 

De slackline palen zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze weerbestendig zijn door de jaren heen.

Om letsel te voorkomen, zelfs in het geval van een val op de paal, is deze uitgerust met een veiligheidsafdekking die de impact absorbeert. Professioneel geïnstalleerde slackline-systemen met de slackline-paal "FIX" voldoen aan DIN-79400: 2012.

Inhoud set

  • Verzinkte Slackline-Palen «FIX met SafetyCap
  • Slackline «Allround-light»

Installatie

Wij bevelen aan om de installatie van deze set door een aannemer uit te laten voeren. De hoevelheid beton en wapening die nodig is,  is afhankelijk van de bodem. De vuistregel is dat er ca. 250 kg beton per paal nodig is.

Ondergrond en valruimte

Als ondergrond bevelen we gras aan. Rubberen veiligheidstegels zijn ook geschikt. Houtsnippers zijn niet geschikt, deze maken het slacklinen op blote voeten onmogelijk. De ruimte om te kunnen slacklinen moet minimaal anderhalve meter breed zijn aan beide zijden van de slackline (DIN norm EN 12572-2)

Write Your Own Review
You're reviewing:Outdoor Slackline Paal «FIX»