Experience 30m - 70m

Experience 30m - 70m

Marathon 50m - 500m

Marathon is de ideale webbing om te longlinen, van beginners tot professionals.

As low as €89.90
Availability: In stock
SKU
MARA

De nieuwe Marathon lijn is speciaal ontwikkeld om de meest fijne, soepele loopervaring te bieden. Of je nu net begint met longlinen, of voor grotere afstanden gaat, Slacktivity Marathon helpt je om je grenzen te verleggen. Dankzij de lage stretch van de lijn ben je zo min mogelijk tijd kwijt met het opspannen, en kan je zoveel mogelijk tijd op de lijn doorbrengen.

Marathon bevat een speciale 3-laags constructie waardoor de binnenste vezels meer onder spanning staan dan de buitenste vezels. Deze constructie zorgt ervoor dat de lijn minder snel slijtage ondervindt door wrijving. Ook blijft de lijn zacht onder de voeten, zelfs bij hoge spanningen. Het geavanceerde productieproces geeft Marathon een geweldige breeksterkte tot gewicht ratio van 37kN per 61.5 gram per meter. De 3-laags constructie en high-performance vezels zorgen ervoor dat de randen perfect rond blijven. Het tweekleurig design maakt het makkelijk om draaiingen in de lijn te zien tijdens het opspannen.

Slacktivity Marathon is door Samuel Volery gebruikt om veel wereldrecords te verbreken, zoals het waterline record, longline record en highline record.

Marathon is verkrijgbaar in lengtes tot 500 meter

Eigenschappen

  • 3-laags constructie
  • Lage stretch voor snel opspannen
  • Zachte & ronde randen
  • Geweldig breeksterkte/gewicht ratio
  • Tweekleurig design
Write Your Own Review
You're reviewing:Marathon 50m - 500m
We found other products you might like!