HangOver «pink»

HangOver «pink»

HangOver «blue»

De nieuwste ontwikkeling van Slacktivity: The Hangover 2.0. De HangOver kan gebruikt worden op 25mm slacklines op te spannen.

was €49.95 Special Price €34.95
Availability: In stock
SKU
HANG-BL

De nieuwe en verbeterde HangOver 2.0: een PSA gecertificeerde kogellager karabiner speciaal ontwikkeld om slacklines op te spannen en over slacklines te glijden.

Gebaseerd op de succesvolle eerste editie van de HangOver, is de HangOver 2.0 een geüpdatete en verbeterd ontwerp waardoor hij nog eenvoudiger en efficiënter is om te gebruiken.

Het ontwikkelen van de HangOver nam meer dan een jaar in beslag; eindeloze schetsen, berekeningen, prototypes en tests waren benodigd om de 's werelds eerste kogellager karabiner te maken. De HangOver kan gebruikt worden op 25mm slacklines op te spannen of om over een 25mm brede slackline te rollen met minimale wrijving. De HangOver is ergonomisch gevormd zodat deze gemakkelijk en comfortabel te hanteren is. De HangOver heeft een glad oppervlak met gladde randjes, wij garanderen dat de lijn hierdoor niet beschadigd. De slackline wordt begeleid door vier kogellagers, die samen een oppervlak hebben van 27,5mm waardoor de HangOver altijd recht blijft hangen.

De HangOver 2.0 is is ook verkrijgbaar als schroefsluiting versie, genaamd de HangOver-S.

Nieuwe specificaties

  • 19mm kogellagers die super efficiënt zijn voor opspannen en rollen.
  • Verbeterde plaatsing van de lagers en spacers. De 'gleuf' aan de zijkanten is daardoor kleiner.
  • De HangOver is nu PSA gecertificeerd als Personal Protective Equipment (PPE). Twee HangOvers met tegenovergestelde openingen kunnen gebruikt worden om over de slackline te rollen.
  • Content

  • Groene karabiner met kogellagers.
  • Write Your Own Review
    You're reviewing:HangOver «blue»
    We found other products you might like!