halfMarathon 50m - 500m

Onze nieuwe Half-Marathon webbing is ideal voor longlinging and highlining, voor beginners tot wereld records!

As low as €89.95
Availability: In stock
SKU
HMAR

De nieuwe Half-Marathon webbing is de royale webbing voor jouw king line! Half-Marathon heeft de zelfde specificaties as normale Marathon, terwijl deze wel 25% lichter is. Met een gewicht van 48.5 gram/meter, is het één van de lichtste polyester lijnen op de markt. De minimale breeksterkte van 28kN geeft je de mogelijkheid om comfortabel te slacklinen zonder op veiligheid te compenseren. Om de lijn makkelijker in te pakken is de webbing 20mm breed. Goed om records te verbreken, longline tricks en aline projecten!


Half-Marathon bevat een speciale 3-laags constructie waardoor de binnenste vezels meer onder spanning staan dan de buitenste vezels. Deze constructie zorgt ervoor dat de lijn minder snel slijtage ondervindt door wrijving. Ook blijft de lijn zacht onder de voeten, zelfs bij hoge spanningen. Het geavanceerde productieproces geeft Half-Marathon een geweldige breeksterkte tot gewicht ratio van 28kN per 48.5 gram per meter. De 3-laags constructie en high-performance vezels zorgen ervoor dat de randen perfect rond blijven. Het tweekleurig design maakt het makkelijk om draaiingen in de lijn te zien tijdens het opspannen. Elke order met Half-Marathon komt met spacer voor de SeaHorse weblock. Voor andere linelockers zullen spacers zelf gefabriceerd/gesneden moeten worden


Slacktivity Half-Marathon is gebruikt door Samuel Volery in de poging tot het breken van verschillende wereld records, zoals het urban highline record, en de overall highline world record op the Moléson in 2015.


Half-Marathon is beschikbaar tot lengtes tot 500 meters. Voor lengtes over 250 meter, stuur ons een e-mail

Features

Write Your Own Review
You're reviewing:halfMarathon 50m - 500m