Evenementen

Slacklinen bij evenementen

Wilt u slacklinen als side-event op uw evenement? Wij bieden als enige aanbieder in Nederland professionele slackline shows en workshops aan voor elke doelgroep, gegeven door professionals met passie.

Zowel om zelf te beoefenen, als om naar te kijken is het slacklinen bijzonder vermakelijk, leerzaam en spectaculair. Wij hebben veel ervaring met grote en kleine festivals en evenementen. Interesse in een workshop of show op bedrijfsuitje of evenement? Neem dan nu contact met ons via het contactformulier.

Slacklinen is voor iedereen!

Slacklinen is een moderne sport waarbij bewegen vanuit intrinsieke motivatie centraal staat. Je wilt blijven oefenen omdat je het wilt kunnen! Het daagt je uit, het grijpt je. Daarmee is de slackline is een prachtig middel om jong en oud aan het bewegen te krijgen. Ons team van instructeurs begeleiden je met het nemen van de eerste stappen. Waardoor wij een top-ervaring voor iedereen kunnen garanderen!

Workshops

Workshops zijn mogelijk in allerlei vormen, onze aanpak passen wij aan op de doelgroep. De workshops lenen zich voor mensen zonder enige ervaring, maar ook voor gevorderde slackliners kunnen we workshops in het jumplinen verzorgen.

Met slacklinen als activiteit creëren wij een vrije, maar veilige en professionele setting waar iedereen kan spelen. Deelnemers beleven het evenement door: te zien, te doen en te ervaren. Het blijft ze bij en ze blijven enthousiast! Het maakt niet uit hoe beginnend of hoe pro je bent; er is altijd iets te doen en te leren.

Spectaculaire Shows

Onze shows worden gegeven door gepassioneerde slackline professionals. Of er nu hoog tussen 2 gebouwen wordt gelopen ( www.dreamwalkers.nl ) of er salto’s en andere tricks worden vertoond op de jumpline, het slacklinen staat garant voor spektakel! Nieuwsgierig naar een demo of show? Bekijk dan onze show pagina.

Werkwijze

Na contact met ons opgenomen te hebben kijken wij samen naar het ontwerp van het slacklinen voor uw evenement. Aan de hand van de mogelijkheden en wensen die u heeft stellen wij een offerte op maat voor u op.