Cart is empty

Shows en Evenementen

Slacklinen op je evenement

Wil jij slacklines hebben op je evenement? Wij bieden professionele slackline shows en workshops aan voor elke doelgroep, gegeven door professionals met passie. Zowel om zelf te beoefenen, als om naar te kijken is het slacklinen erg vermakelijk, leerzaam en spectaculair. Wij hebben veel ervaring met grote en kleine festivals.

Slackline workshops Slacktivity

Workshops

Wij bieden graag slackline workshops aan op uw evenement! Het slacklinen is laagdrempelig en voor zowel jong en oud een mooie beleving. Ons team van instructeurs begeleiden de deelnemers met het nemen van de eerste stappen. Het plezier in een nieuwe uitdaging en het sociale aspect garanderen een succeservaring voor iedereen! Workshops zijn mogelijk in allerlei verschillende vormen, waarbij we ons laten leiden door de doelgroep. De workshops lenen zich voor mensen zonder enige ervaring, maar ook voor gevorderde slackliners kunnen we workshops in het jumplinen verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Slackline op evenementen

Shows en demonstraties

Onze shows worden gegeven door gepassioneerde slackline professionals. Of er nu hoog door het luchtruim wordt gelopen, of er salto’s en andere tricks worden vertoond op de jumpline, het slacklinen staat garant voor spektakel! Hierdoor zijn slackline shows ook geschikt voor commerciële of marketing stunts.

Jumpline en Trickline shows

Bij een jumpline show springen slackliners op, rond en af de slackline. De slackline is een lange, dunne trampoline! Er worden hoge sprongen en vette tricks gemaakt. De interactie met het publiek wordt aangegaan, waardoor het slacklinen een hoge entertainmentwaarde heeft.

Slackline demo show jumpline

Highline shows

Onze highline shows worden gegeven door het professionele highline team Dreamwalkers. Deze mannen hebben internationale ervaring in het geven van highline shows’. Zo heeft Yuri onlangs voor 600 miljoen Chinezen zijn kunsten mogen vertonen en heeft Jonas meegedaan aan Hollands Got Talent. Kijk op www.dreamwalkers.nl voor meer informatie.

slackline show demo highline

Workbook

Neem vrijblijvend contact via het contactformulier met ons op om te praten over de mogelijkheden en om ons workbook voor shows en evenementen te ontvangen.

© 2014 Slacktivity Slacklines. All Rights Reserved.