Gymzaal

Slackline Pfosten für Sporthallen

Vind hier de beste slackine sets voor in de gymzaal! Met onze slackline palen zet je in vijf minuten met gemak een slackline op. Er kunnen meerdere lijnen aan 1 paal worden bevestigd. De slacklines worden bevestigd in de grondpotten van de gymzaal.

Bij slacklinen in een gymzaal is het belangrijk dat de veiligheid maximaal gewaarborgd kan worden. Daarnaast is het snel op- en afbouwen van het arrangement een vereiste. Dat kan met de Slacktivity Indoor sets. Middels een introductiecursus krijg je de benodigde kennis en laten we de mogelijkheden zien van slacklinen in bewegingsonderwijs.

slackline indoor

Met de speciale V-loop* kun je de slackline gemakkelijk rond de paal monteren. De V-loop past direct rond de paal. Dit systeem is speciaal voor het onderwijs ontwikkeld en wordt sinds 2 jaar succesvol in het onderwijs toegepast.

*Rechtelijk beschermd en alleen bij Slacktivity verkrijgbaar erhältlich.
Het opbouwen van het slackline arrangement is eenvoudig en kan zelfs door leerlingen worden gedaan. Wij hebben hier ook een video overgemaakt, waarin je tevens de toepassing van de set kunt zien.
Om letselrisico zoveel mogelijk te verkleinen zijn alle outdoor palen uitgerust met een veiligheidsdop. Bij een val van de slackline op de palen wordt de klap verminderd door de flexibele dop..
Alle slackline palen worden met precisie in Zwitserland gemaakt.
 

2 Artikel(en)

Asc
Line Slider
Outdoor Uitbreiding

2 Artikel(en)

Asc