Dreamwalkers video: On One Inch

Wij van Slacktivity zijn partner van Highline team “Dreamwalkers”. Als Nederlandse highliners hebben deze jongens het niet gemakkelijk om hun sport te beoefenen, aangezien er geen bergen in Nederland zijn. Daarom reizen deze vier jongens regelmatig door europa voor een mooi highline project. Soms doen ze dat met Slacktivity baas en één van ’s werelds beste slackliners Samuel Volery uit Zwitserland.

De dreamwalkers

In deze video zijn Dreamwalkers Tom Peek, Yuri Rhodenborgh en Jonas Konijnenberg gefilmd door Venture Collective. Samen zijn ze naar de Franse Alpen gegaan met een sicke filmcamera: de Red Epic X. Er zijn twee highlines in deze video; een 108 meter highline en een 190 meter lange highline (het huidige Nederlandse record). De highlines zijn beiden gespannen op Slacktivity Marathon webbing.

Passie voor slacklinen en highlinen

Venture Collective interviewde de Dreamwalkers over de passie die zij voelen tijdens een highline trip. Met een gevoelige voice over proberen zij dit samen te vatten in deze prachtige, 4 minuten durende video.

Zet de videospeler op groot scherm, geluid maximaal en geniet ervan!

On One Inch from Venture Collective on Vimeo.